SHARE

Nije lako biti vegan. Morate biti oprezni gdje jedete, ne smijete koristiti novac, a određeni dijelovi društva ne smatraju vas materijalom za spojeve. A onda je tu problem bondagea. Zamislite da ležite u nekoj sobici, zavezanih ruku i nogu, s povezom preko očiju, a sve što osjećate tekstura je biča koji vam lagano prelazi preko prsa. Netko bi pomislio da uživate, a vi se cijelo vrijeme suzdržavate od toga da pitate – je li to kožni bič?

Biti vegan i biti involviran u BDSM aktivnosti možda nije bilo uvijek moralno jednostavno, no zahvaljujući Elsi Viegas i Marti Aguiar od sada je dostupan novi brend cruelty-free bondage opreme dizajnirane baš za vas! Elsa Viegas i Marta Aguiar iz svoje su erotske trgovine u Barceloni Bijoux Indiscrets plasirale vegansku opremu inspiriranu bondageom. Ime brenda je “Maze”, a svi su dodaci napravljeni od poliuretana i mogu se nabaviti u crnoj i svjetlo smeđoj boji. Kreatorice brenda kažu kako kolekcija pokazuje predanost dobrobiti životinja, svijest o okolišu i žensku senzualnost. Kolekcija uključuje „oklope“, chokere, collare, lisice i haltere. Svi su dodatci nalik na kožu, ali samo nalik.  Dodatan bonus ovoj laganoj kinky veganskoj kolekciji je činjenica da se svi dodatci mogu nositi i izvan playrooma, odnosno se kombinirati i u dnevnim kombinacijama.

Bijoux Indiscrets pionirska je trgovina u području prodaje erotskih igračaka i opreme, osnovana u Barceloni 2006.godine. Brend je trenutno prisutan u 40 zemalja diljem svijeta, a proizvodi koje imaju-erotska oprema, kozmetika, igračke-dizajnirana je od strane žena za žene u svrhu njihovog osnaživanja i stvaranja nezaboravnih trenutaka seksualnog užitka.

Svoju vegansku bondage opremu, ali i druge zanimljive igračke možete naručiti putem web shopa Bijoux Indiscretsa ili pak kupiti u nekoj od njihovih trgovina.

Ostavi odgovor