SHARE

Na središnjem zagrebačkom trgu danas je započeo 7. VegeSajam što ga organizira Udruga za zaštitu i prava životinja Prijatelji životinja.
 
Drago mi je da smo 7. put ovdje, na VegeSajmu kako bismo promovirali zdravi i ekološki način života u Zagrebu, rekao je na otvorenju sajma gradonačelnik Milan Bandić i pozvao je sugrađane da ga posjete tijekom dana.
 
Hvala gradonačelniku i Gradu Zagrebu što su uz nas 7. godinu zaredom. Ove smo godine sajam otvorili ranije jer je interes građana velik. Cijeli dan možete degustirati delicije kojima želimo pokazati da je veganska hrana zdravija za sve nas, rekao je predsjednik udruge Prijatelji životinja Luka Oman.

Istaknuo je da je zadnje istraživanje pokazalo da većina djece u Hrvatskoj ne jede dovoljno voća i povrća te da se nada da će ovaj sajam pridonijeti boljoj prehrani djece i odraslih.  
Ovaj VegeSajam nije samo za vegetarijance i vegane nego je za sve građane koji su zainteresirani za zdravu hranu i okoliš.
 
VegeSajam se održava danas od 8 do 19 sati, a u ponudi su gotovi topli ili hladni obroci i osvježenja te razni prehrambeni proizvodi biljnog podrijetla.

Ostavi odgovor