SHARE

Donosimo poziv naših prijatelja koji organiziraju veoma zanimljiv glazbeno-gurmansko-veganski događaj koji će se održati u subotu 4. ožujka od 19 sati:

GURMANSKO MUZIČKA VEČER(a) by Vibrica & Kolektiv Sjemenčice
Dragi naši prijatelji, stari i novi koji ćete to tek postati, pozivamo vas na večeru i ples. 🙂
Vibrica i Kolektiv Sjemenčice pozivaju vas na muzičko i gurmansko slavlje, kombinaciju užitka za uši i nepce. Što vam spremamo?

U19:00 Ulaz…
Od 19:30 počinje Večera.
Večera je veganska, jer slavlje života uključuje poštivanje, jednakost i ljubav spram drugih bića s kojima baštinimo ovu našu dragu Majku Zemlju.
Večera se sastoji od dvije vrste variva; jedno je kontinentalno dalmatinski fjužn, s puno divnih začina s naših krasnih sunčanih otoka, a drugo je tradicionalno indijsko; kitchari, s crvenim dhalom i sezonskim povrćem. Uz to imamo priloge rižu i proso, pa tko što voli.
Desert su sočne čoko kuglice. Čaj je naš domaći, bran po gorama i livadama, uzduž i poprijeko naših krajeva.
Ako imate neki svoj poseban čaj koji biste voljeli podijeliti s nama, slobodno ga donesite.

U 21:00 kreće bubnjarska poslastica grupe Vibrica.. Koncert traje do 22:00 sata, a nakon toga slijedi druženje i jammanje uz čaj i sokić. Slobodni ste donijeti neki svoj instrument ako želite pa jammajte s nama.

Minimalna participacija (donacija) na event je 50.00 kn. Time donirate za večeru, desert, čaj, koncert Vibrice te prostor u Kući Života u kojem boravimo.
Osiguravamo dva besplatna upada za one koji žele pomoći oko pripreme hrane i pospremanja na kraju.

Slavimo dolazak proljeća, te bismo voljeli da slavite s nama!
Molimo vas da najavite svoj dolazak kako bismo se mogli što bolje pripremiti. Najaviti se možete na:
kolektiv.sjemencice@gmail.com
U prostoru smo bosi, tako da slobodno ponesite svoje papuče ili deblje čarape. Pušenje nije dozvoljeno u prostoru, a također vas molimo da ne donosite alkohol. Željeli bismo pokrenuti novu struju, novi val kreativnih, svjesnijih druženja, otopiti stare kalupe, stereotipe i uvjerenja.
Te vas zato pozivamo na suradnju, druženje, širenje ljubavi i podizanje vibracije.
Vaše Sjemenčice i Vibrica. Vidimo se.

4.3., u subotu, u Kući Života, Vlaška 81 A.

Par crtica o domaćinima: Vibrica – muzičko pleme, sačinjeno od prekrasnih ljudi raznih profila i dobi, ujedinjenih u zajedništvu i rastu kroz glazbu, stvaranje i jednakost, uz razne instrumente poput afričkih bubnjeva i gitare. Vibrica je bend koji vas svojom glazbom vodi na putovanje kroz sve dimenzije vašeg bića, te uz njih jednostavno ne možete prestati plesati.
Kolektiv Sjemenčice – Anamarija Levak i Ana Stuparić začetnice su ovog kolektiva. Svoj rad i svoje privatne živote posvetile su promicanju suradnje i solidarnosti sa svim živim bićima, na svim poljima života.
Uz dozu anarhizma, aktivizma i uz puno ljubavi kuhaju, organiziraju radionice kuhanja, te svakojake druge evente.
Kuća Života je na adresi Vlaška 81 A, naći ćete je tako da uđete u prolaz, te na kraju dvorišta uđete desno kroz vrata na kojima piše Kuća Života, popnete se po stepenicama i tamo vas mi čekamo.
Budite nam lijepi i radosni, te se vidimo, grlimo i volimo u subotu.”

Više detalja i informacija na Facebooku.

Ostavi odgovor