SHARE

U ovu subotu, 22.10. u Berislavićevoj 21 u Zagrebu održavaju se Dani otvorenih vrata Andreine sobe, popularnog plesnog studija za vježbanje za rekreativce i profesionalce Andree Solomun i njene kolegice Eme Janković. Andrea i Ema, obje visoko školovane plesačice u području baleta i suvremenog plesa osnivačice su &m plesne kompanije koja svojim specifičnim pristupom plesu mijenja i percepciju koju prema njemu publika ima. Takav princip rada koji se temelji na stručnosti i edukaciji o domeni pokreta, ali istovremeno i na uživanju u pokretu samom prenosi se i na rad u Andreinoj sobi.

Andreina soba dosada je funkcionirala na samo jednoj adresi u Kačićevoj u Zagrebu, no s obzirom na porast interesa, ali i ambicije voditeljica studio se proširio na još jednu lokaciju u Berislavićevu 21 gdje se nalaze dvije dvorane. U subotu ćete moći isprobati sve sadržaje koje nudi ekipa Andreine sobe, ali i razne druge plesne programe (funk, fusion,hip hop…) koje će voditi gosti pedagozi s obzirom da je želja voditeljica „ da naš studio bude platforma za povezivanje ostalih plesnih centara“ .

Svi satovi u subotu su besplatni, a prijava je obavezna jer je broj polaznika ograničen radi kvalitete rada. Raspored možete vidjeti ovdje.

Programi koji su na ponudi u Andreinoj sobi su rekreativni balet za početnike i napredne, suvremeni ples, modern te body intense contemporary. Kao udruga surađuju i sa centrom Meleta te nude radionice iz terapije plesom.

„Neizmjerno zanimljiv sadržaj je 60 minutes, sat na kojem je omogućeno istovremeno vježbanje mamama i njihovoj djeci na način da se paralelno u dvije dvorane odvija sadržaj za mame, a za dijete ritmika i balet. Na taj način majkama dajemo 60 minuta vremena samo za sebe“, kaže Andrea Solomun. Majke tako utorkom kroz taj program vježbaju fitness, a četvrtkom dinamičnu ashtanga yogu dok u drugoj dvorani djeca imaju sat ritmike i baleta gdje se „ uče osnovni baletni i plesni koraci, a fokus je na učenju kroz igru, na osvještavanju osjećaja za prostor, ritma, te sluha“. Program je primjeren djeci od 3 do 7 godina.

„ Prenatal workout također je veoma popularan sadržaj jer je to ciljani program za vježbanje trudnica kroz sve faze njihove trudnoće uz educirano i sigurno vodstvo Adele Kulić koja je licencirana, specijalizirana i educirana za to područje“ .

U ponudi su također vinyasa i ashtanga yoga, zatim kondicioni i workout treninzi burn&shape (primjereniji mlađim osobama do 35) i dance&sculpt (primjereniji starijim osobama iznad 35) te pilates i pilates sa barre a terre koji je „ specijalno popularan u studiju jer je to balet na podu pa je koristan za dobivanje odlične definicije i ciljano se radi na muskulaturi koju želimo osnažiti ili je aktivirati“. Na pilates barre a terre dobrodošao je svatko neovisno o godinama, predznanju ili mogućnostima.

Cijene programa u Andreinoj sobi su od 250 do 300 kuna što ih čini pristupačnima s obzirom na ponuđenu kvalitetu instruktora i sadržaja. Classevi traju ili 60 ili 90 minuta, ovisno o kojem sadržaju se radi, a od opreme su potrebne čarapice, ručnik, flašica vode i neka komotna odjeca za većinu satova. Za burn&shape te dance&sculp trebaju i tenisice, a yoga se prakticira bosih nogu.

solomun-2

Ostavi odgovor