SHARE

“Summer Charms” je naziv ljetne kolekcije Whisper of Nature branda nakita s namjerom. Ovog puta je to za ljetne trenutke i ljetne čari jer “Summer Charms” nakit se nosi kao srećonoša koji privlači pozitivne vibracije.

Poruku koju ova kolekcija šalje je doživljaj pravog ljetnog osjećaja uz poludrago kamenje koje donosi energiju ljeta, sunca i mora. Pomno birani kristali u ovoj kolekciji koju je kreirala dizajnerica Hana Dervović privlače vibraciju senzualnosti, ljubavi, sreće i radosti, baš poput nježnog koračanja pješčanom plažom, a ukomponirano je i egzotično zrno rudrakše koja donosi opuštenost i balans duha, uma i tijela. Prevladavaju nebesko plave, romantično ružičaste i sunčevo žute boje u kombinaciji sa srebrom i zlatom, a facetirani kristali se dodatno presijavaju pod zrakama sunca i daju dašak glamura.Summer_charms_Chiara_1

Posebnost “Summer Charms” kolekcije je u srebrnim privjescima u obliku srca, krila anđela ili vječnog znaka Om, koji naglašavaju nježnost, opuštanje i uživanje… sve što ljetni osjećaj donosi. Novitet je prsten naziva “Prsten Nimfe” prozračnog dizajna na srebrnom lančiću s perlom od facetiranog akvamarina ili srebra. Nakit je suptilan, elegantan i ženstven te savršeno nadopunjuje i dnevne i večernje kombinacije.

Photo by Paola Sablić
Photo by Paola Sablić

Upravo dva stylinga – za večernji izlazak i dnevnu šetnju nam prezentira prelijepa Anđela Rončević, prva pratilja Šibensko-kninske županije 2016., poznata modna blogerica koja stoji iza inspirativnog bloga “Live it-Win it”  i lice koje nas često gleda s naslovnica časopisa. Uvijek nasmijana Anđela svojim pozitivnim duhom i senzibilnošću savršeno dočarava poruku “Summer Charms” kolekcije i divno nosi komplet “Anđeoski poljubac” s akvamarinom i biserima te komplet “Prava ljubav” s rozim turmalinom i gorskim kristalom, oba na elegantnom srebrnom lančiću.

Photo by Paola Sablić
Photo by Paola Sablić

Prelijepi grad Šibenik, u kojem Anđela živi, je divna kulisa sa svojim romantičnim kamenim ulicama i prekrasnim plažama, naglašavajući opušteno i pozitivno stanje duha.

Photo by Paola Sablić
Photo by Paola Sablić

Lansiranje kolekcije prati i GIVEAWAY koji Whisper of Nature organizira za sve čitatelje Fresh.hr portala. Pošalji nam koja je tvoja omiljena kombinacija koju Anđela nosi na email: info@whisperofnature.eu i osvoji prekrasnu nanožnicu iz “Summer Charms” ljetne kolekcije.

Photo by Paola Sablić
Photo by Paola Sablić

Cijelu kolekciju “Summer Charms” pogledajte na stranici www.whisperofnature.eu koju nosi model Chiara Dobronić.

Ostavi odgovor