SHARE

Arizona će uskoro imati dobiti svoju prvu, isključivo vegansku trgovinu. Veggie Rebellion svoje poslovanje nastavlja u Glendaleu u Arizonu gdje će na 130 metara kvadratnih nuditi raznoliku i cjenovno pristupačnu biljnu hranu. Lokalni stanovnici jako su uzbuđeni i prema riječima Veggie Rebellion tima, poprilično oduševljeni viješću.

Također, Veggie Rebellion u svojoj trgovini neće imati plastične vrećice te će poticati svoje kupce da koriste vrećice koje se mogu ponovno koristiti.

Sve je više kompanija i trgovina koje u svojoj ponudi imaju i biljnu hranu te je na taj način približavaju i masama. Većina Amerikanaca, točnije njih 65 posto vjeruju da biljni proteini mogu biti jednako izdašni i zadovoljavajući kao i oni životinjski, ako ne i više. S obzirom na te podatke nije čudno da Veggie Rebellion ima planove za proširenje.

Širenje ideje prehrane na biljnoj bazi važno je i za očuvanje planeta kako je tvornički uzgoj životinja jedan od najvećih uzročnika zagađenja okoliša. Prebacivanje na biljnu prehranu korak je koji, dugoročno gledano, predstavlja i održiv koncept prehrane za rastuću populaciju ljudi na Zemlji.

Ostavi odgovor