SHARE

Naši prijatelji iz Divine Energy Parka pozivaju vas na drugačiji godišnji odmor. Evo što kažu:

Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor za tijelo, um i duh. Gdje god da si na svom yoga putu, ovaj Retreat će ti pomoći da unaprijediš svoju praksu, nadahnuti te i omogućiti da dođeš u dodir sa svojom pravom prirodom i otkriješ svoj puni potencijal.

***
SILBA je ekološki čisti otok na kojem nema automobila, asfaltiranih cesta, pesticida, gužve turista. Idealan za potpuni odmor duha i tijela, u mirnom okruženju izdvojenom od svakodnevne užurbanosti. Idealno mjesto za kompletan odmor.

Vila u ISTRI je smještena u prekrasnoj oazi prirode i mira, u blizini mora, sa velikim vanjskim prostorom veličine 8000 m2 sa puno zelenila, njegovanim vrtom, začinskim vrt, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Izgrađena je u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu.

***
/Učitelji koji će vas voditi kroz Retreat su Swami Urgaya, Hana i Kristina/
SWAMI URGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. 2002. godine sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimath-om koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom preko 2 500 godina. On je Swamiju Urgayji prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmi puđi (blagoslovu za razvoj i obilje)… 2007. godine Šri Šivakumar Swamiji Nasimath je proglasio Swamija Urgayu Đagad Guruom (svjetski duhovni učitelj) na internacionalnom skupu mira u Karnataki. Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a.

KRISTINA i HANA prakticiraju i podučavaju jogu i meditaciju preko deset godina te su certificirane učiteljice u Divine Energy Park-u. Podučavaju Hatha jogu, tehnike disanja, meditaciju i akupresuru. Također posjeduju znanje o fitoterapiji, ženskom zdravlje, Su Jok terapiji i kristaloterapiji te redovito održavaju i vode razne radionice.

odmor iz snova1

***
/ RETREAT PROGRAM /

Primjer dnevnog rasporeda:
6:30 Buđenje, detox čaj
7:30 – 9:00 Čantanje, tehnike disanja
Re-balancing & Kozmičko punjenje solarnom energijom
9:00 – 9:30 Meditacija za svjetski mir
9:30 – 10:00 Vegan smoothie time
10:00 Slobodno vrijeme
Sunce – more – pijesak
11:00 – 14:00 Dodatne radionice
18:00 – 19:30 Whole Body Yoga sat
19:30 – 20:00 Meditacija za svjetski mir
20:00 – 21:00 Večera
21:00 – 21:30 Wellness šetnja
21:30 – 22:30 Edukativno predavanje, Pitanja & Odgovori
22:30 Odlazak na spavanje

***
/ CIJENA /

Cijena uključuje smještaj, joga satove, doručak, večeru, osvježavajuće napitke u neograničenim količinama, razna joga predavanja…

Divine Retreat Silba iznosi 390 € za 7 dana.
Divine Retreat Istra iznosi 840 € za 7 dana.

Prijave i uplate su do 20.7.2016.

Cijena ne uključuje: prijevoz do Zadra i trajekt do Zadra do Silbe (koji iznosi 50 kn u jednom smjeru), parking (u Zadru – za 7 dana 140 kn), putne troškove i putno osiguranje; dodatne obroke (ručak); dodatne aktivnosti i lokalni prijevoz; dodatne radionice i tečajeve.

***
/O smještaju /

VILLA ANNA
Villa je izgrađena na istočnoj strani otoka Silbe s 5 komfornih apartmana i 2 studio apartmana. Apartmani su opremljeni satelitskom televizijom, klima uređajima. Svaki apartman ima terasu ili balkon, ovisno na kojoj etaži se nalazi. Svi apartmani su opremljeni s kuhinjama, a odvojeno se može koristiti praonica rublja. Lokacija kuće je na povišenom terenu od nivoa mora, prvi red do mora na udaljenosti od oko 150 m, s pogledom svih soba na istok i izlazak sunca. Ispred kuće nema izgrađenih kuća i otvara se prekrasan pogled na Velebit, otok Olib i Pag.
Od kuće vodi put do prirodne plaže na kojoj možete pronaći mir i svoje mjesto pod suncem. Druge plaže udaljene su otprilike 5-10 minuta hoda.

VILLA BANISTRA ISTRIA
Villa je smještena na imanju, sa ograđenim začinskim vrt bujne vegetacije veličine 8000 m2, sa puno zelenila, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Imanje je izgrađeno u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu. Ima svu potrebnu infrastrukturu koja zadovoljava potrebe suvremenog stanovanja.
Vila ima vlastiti automatski sustav centralnoga grijanja i hlađenja koji pokriva cijelu kuću, potpuno opremljenu kuhinju, SAT i digitalnu televiziju (DVB-S, DVB-T), sef, telefon, WiFi / ADSL pristup Internetu, alarmni sustav, itd.
Za kamenim stolom možete uživati u pjevu ptica i druženju. Vanjska ljetna kuhinja nudi elegantnu funkcionalnost kao produžetak vile za pripremu objeda od svježe hrane, kupljene na tržnici niz cestu.

Sve informacije na linku ili mailom na pisinam@dep.life

Ostavi odgovor