SHARE

Prenosimo najavu za radionicu božićne veganske kuhinje:

“Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.

Na trećoj radionici učimo i kuhamo božićnu vegansku gozbu! Učimo skuhati ukusan cjeloviti obrok bez namirnica životinjskog porijekla.   Nakon ove radionice, spremno ćemo dočekati goste vegane za Božić i druge svečane prilike. Također, napraviti predivan svečani obrok u kojemu će uživati svi, bez obzira na prehrambene preferencije!

Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 4 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!

Na radionici učimo:

kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

praktične savjete i trikove vege kuhanja

Pripremamo:

Krem juha od češnjaka

Irski sejtan gulaš s crnim pivom

Knedle od kruha

Sitni prhki kolačići

Polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara:

Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri 🙂

Kada: 10.12.2015./ 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: 350kn
Popust za prijave do 11.12.2015 50% – 175kn

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Vege 3.
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Slijedeća radionica Škole vege kuhinje:
Tema: Božićna vege gozba!
Datum:10.12.2015.
Informacije i prijave ovdje.

VODITELJICA:

Nikolina Plenar, veganka i učiteljica veganske kuhinje. Uz osobno iskustvo od 4 godine veganske prehrane i kuhanja, iza sebe ima i bogato iskustvo vođenja radionica vege kuhinje. Ljubav prema veganskom kuhanju rezultirala je poznavanjem svega od, izvan i između alfe & omege po pitanju veganske kuhinje. Blagdani, snack, slastice, različite svjetske kuhinje… što god poželiš, ona može pripremiti. I to izvrsno. Što je još važnije, može tebe naučiti kako to izvrsno pripremiti 🙂

Još uvijek ne vjeruješ u kajganu bez jaja? Izazivamo te na Školu vege kuhinje!”

Ostavi odgovor