SHARE
superhrana za mozak

U petak će Jelena Tomašević u zagrebačkom Centru za kulturu prehrane održati radionicu o sirovoj prehrani i zelenim sokovima, s naglaskom na superfood namirnice. Evo što kaže organizator:

“Ponovno se družimo s Jelenom Tomašević i učimo kako biti zdravi, puni energije i poletni biranjem svježe hrane s dodatkom super hrane!

Jelena Tomašević će ovaj puta pokazati da svoju sirovu prehranu i zelene sokove možete sjajno i sasvim bez brige obogatiti svim onim nutrijentima koji našem tijelu trebaju da bi bilo zdravo, mlado i vitalno. Jednostavno za pripremu u uredu i kod kuće. Recite zbogom umoru, razdražljivosti i gladi… Osjećajte se i izgledajte sjajno!

Superfood, odnosno super hrana naziv je za namirnice koje predstavljaju najsigurniji put svima onima kojima je stalo da svome tijelu dugoročno osiguraju proteine, dobre masnoće, aminokiseline i sve nutritivne vrijednosti koje često vegetarijanski odnosno veganski način prehrane izostavlja. Važno je znati da je primjena jednostavna, možete superfood uključiti u svoju prehranu odmah i osjetiti – odmah.

U prvom dijelu radionice otkrivamo sve potrebne informacije o super hrani i zelenim sokovima – što su, gdje ih pronaći, što odabrati za sebe, kako ih uključiti u svakodnevnu prehranu…

U drugom dijelu otkrivamo kako se “kuha” sa super hranom! Pripremamo nekoliko jednostavnih jela koja mogu odmah zauzeti važno mjesto na vašem svakodnevnom jelovniku kako u uredu tako i kod kuće.

Ponoviti ćemo i sve o pripremi izvrsnih zelenih sokova po Jeleninoj recepturi – kako izabrati pravo zelenje, voće ili samoniklo bilje, kako se priprema i koje su mogućnosti kombiniranja različitih okusa, tekstura ili dodataka superfooda namirnica.

Jelena Tomašević, voditeljica radionice, iza sebe ima više od četiri godine osobnog iskustva sa ovom vrstom prehrane te nakon više desetaka tisuća pripremljenih Zelenih sokova u hrvatskoj i inozemstvu, mnogih osobnih asistencija u promjeni načina prehrane, rado će to podijeliti sa polaznicima i ovih radionica.

Pridružite nam se s Jelenom i saznajte kako se hraniti i osjećati super!

Kada: 23.10.2015., petak /18-20h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 175kn.”

Više o radionici pročitajte na Facebook stranici organizatora.

Ostavi odgovor