SHARE

Sindikat biciklista objavio je da se nova akcija Biciklom na posao održava od 14. do 20. rujna. U tom tjednu biciklisti opet mogu skupljati kilometre za sebe i za svoje tvrtke te pokušati osvojiti vrijedne nagrade.

Pravila su jednostavna – posjetite stranice akcije Biciklom na posao i registrirajte se. Svakako odaberite svoju tvrtku iz padajućeg menija, ili je dodajte u slučaju da je nema na popisu. Mi već jesmo – Intonacija, izdavač sajtova fresh.hr i Stratego sudjeluje u akciji. Najbolje od svega, možete logirati svoje kilometre tijekom cijele godine, a u vrijeme izazova sudjelujete u borbi za nagrade.

Koristi vožnje biciklom su višestruke: biciklisti su zdraviji i sretniji od onih koji idu automobilom na posao, ne troši se benzin nego samo malo potkožne masti, u gradovima u kojima vladaju gužve bicikl je često i brži od auta, a izbjegava se i stvaranje čestičnog i drugog zagađenja. Ujedno, bicikl u samoj proizvodnji troši puno manje resursa od automobila.

Podržite akciju i mobilizirajte svoje kolege. U prošlom izazovu u Zagrebu je sudjelovalo oko 2100 biciklista, nadamo se da će ovaj put odaziv biti još bolji.

Ostavi odgovor