SHARE

Što je shiatsu i kako djeluje? Saznajte na besplatnom predavanju u utorak, 17. rujna u 18:00h.

Ako vas nešto boli i koči, ili pak osjećate nemir, slabost, umor, napetost i da niste “svoji”, to je samo signal vašeg tijela da negdje postoji zastoj. Kako si pomoći? Kako izaći iz naizgled začaranog kruga?
Često naši problemi izgledaju veći nego što zaista jesu i potreban je mali zaokret u našem pogledu i već se stvar može riješiti. Upravo shiatsu tu jako pomaže. Ova izuzetno blaga, a opet moćna tehnika rada na tijelu brzo će vas dovesti u prirodno stanje mira i jasnoće. Jedino iz mira možemo donositi ispravne odluke. Što je shiatsu i kako djeluje saznajte na besplatnom predavanja ovog utorka u 18:00h.

Utorak 17.09. Ulica Ferde Livadića 24 (Shiatsu Zagreb) s početkom u 18:00h

Dođite na predavanje o shiatsu… Saznat ćete sve o ovom umijeću rada na tijelu, kako istinski i svjestan shiatsu dodir djeluje na naše tijelo, emocije i dušu, što nam donosi u osobnom i svakodnevnom životu; saznat ćete zašto shiatsu nije masaža i kako se postaje shiatsu praktičar; osim demonstracije shiatsu tretmana na polaznicima predavanja upoznat ćemo vas sa POČETNIM SHIATSU SEMINAROM (27.09. – 29.09.)

Ulaz je slobodan!

Koliko je Shiatsu poznat govori i činjenica da u Švicarskoj liječnici upućuju klijente na Shiatsu tretmane, učinkovite kod rješavanja problema umora i malaksalosti, tjeskobe, nemira i drugih problema izazvanih svakodnevnim stresom i napetostima svakodnevnog života. U Švicarskoj Shiatsu je partner medicini.

Europska unija je 1997. godine priznala Shiatsu među osam drugih metoda nekonvencionalne medicine i podržala rad i istraživanje o djelotvornosti tih metoda podrške zdravlju.

Predavač: Zlatko Pavlinić Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj

Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz

Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman

Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

Edukacija i suradnja sa svjetski poznatim učiteljima Shiatsua, Shin Taia, QBW® -a: Christian Schnabl, Thomas Prett, Saul Goodman, Shizuko Jamamoto, te Dirk Oellibrandt/Tao Yoga/, Burgi Sedlak /Pranic Healing/.


PRIJAVE:
putem web obrasca  PRIJAVA

Ostavi odgovor