SHARE

Društvo turističkih vodiča grada Zagreba i ove je godine u povodu Međunarodnog dana turističkih vodiča organiziralo besplatne razglede grada za građanstvo, koji su u 10,00 i 11,00 sati kretali ispred Turističkog informativnog centra na Trgu bana Josipa Jelačića. Grupe su se kretale rutom: Zagrebačka katedrala – Crkva sv. Franje – Dolac – Tkalčićeva ulica, Radićeva ulica – Kamenita vrata – Trg sv. Marka – Trg bana Jelačića.

Obilježavanju, ispred Turističkog informativnog centra, pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić i čestitao zagrebačkim vodičima na uspješnom radu.
Grad koji je tri puta zaredom osvojio titulu naj Adventa u Europi, grad koji je prošle godine dobio titulu najbolje kontinentalne turističke destinacije zaslužuje punu pozornost i pažnju, a posebno ljudi koji žive u njemu. Otvorenost i sigurnost Zagreba svih ovih godina piše se velikim slovima, a njegova multikulturalnost, multikonfesionalnost i multietničnost su jamstva da ćemo to demonstrirati i ubuduće, istaknuo je gradonačelnik.

Ostavi odgovor