SHARE

Ovoga ljeta na otoku Lošinju očekuje vas niz stručnjaka specijaliziranih za wellness i nutricionističke programe te neinvazivne estetske zahvate. Jedan od njih je i specijalist Ayurveda programa dr. Adarsh Shetty, koji će posjetiteljima Bellevue Spa Clinic pomoći prevladati stres i revitalizirati ih na otoku poznatom i kao otoku vitalnosti. Ayurveda program dostupan je za sve goste hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas te za stanovnike i posjetitelje otoka Lošinja od 18. srpnja do 15. rujna 2018.
Dr. Adarsh Shetty može se pohvaliti 12-ogodišnjim iskustvom rada u područjima wellnessa i zdravstvene njege. Njegov pristup fokusira se na postizanju ravnoteže i harmonije pojedinca te u multidisciplinarnom, individualnom i psihosocijalnom pristupu. Tijekom svoje dosadašnje karijere dr. Shetty je radio u svjetski poznatim wellness destinacijama, kao što su Ananda Spa, Chiva Som, Six Senses, te savjetovao poznate osobe poput Oprah Winfrey, Martine Navratilove i Julije Lemigove.

Dr. Adarsh Shetty

Ayurveda program provodi se uz personalizirani pristup dr. Adarsha Shettyja i stručnjaka Bellevue Spa Clinic te kroz intenzivnu psihološku analizu osobnosti i Ayurveda tretman, sastavljen od raznovrsnih masaža, vježbi i oslobađanja napetosti. Pri izradi personaliziranog Ayurveda programa tijekom boravka gostiju u nekom od hotela i vila hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas izuzetno su važne individualne konzultacije s liječnikom specijalistom. Ayurveda tretmani fokusirani su na energetski (Pranamaya Kosha) i mentalni (Manomaya Kosha) te pridonose postizanju ravnoteže i harmonije u svim aspektima ljudske osobnosti.

Bellevue Spa Clinic

Učinci tretmana Pranamaya Kosha na jednoj razini čiste, uravnotežuju i smiruju energiju, a na drugoj pomažu usredotočiti i revitalizirati ljudsku osobnost. Ovisno o pojedinačnim potrebama tretman može biti energizirajući ili opuštajući. S druge strane, treman Manomaya Kosha sažan naglasak stavlja na um, što nam pomože u prevladavanju stresa, anksioznosti, depresije i eventualnih emocionalnih trauma. Ovaj tretman uključuje različite oblike tehnika relaksacije i meditacije koji dopiru iz površine uma u dubine i uklanjaju stare obrasce ponašanja, što je u skladu i s drugim cjelovitim wellness tretmanima dostupnima u Bellevue Spa Clinic hotela Bellevue.

Ostavi odgovor