SHARE

Jedna britanska mladenka najavila je gostima kako će jelovnik na svadbi biti veganski, i sada joj gosti masovno otkazuju dolazak.

Osoba koja se predstavila kao njena mama Kathy, prenosi Daily Mail, objavila je na jednom forumu: “Dobili smo mnogo odgovora na pozivnice u kojima stoji da neće doći jer je hrana veganska. Moram reći da to nisam očekivala, jer iako su nam mnogi rođaci tradicionalnog “meso i dva priloga” tipa, nisam vjerovala da će to biti problem.”

Kathy kaže da je njena kćerka čvrsta u svojoj odluci, kao i da ne vidi u čemu je problem. Na žalost, počela je razmišljati o tome da otkaže cijelu svadbu zbog negativnih reakcija.

Drugi posteri na forumu podržali su Kathy. Jedan od njih je napisao kako ne može vjerovati da postoje ljudi koji nisu spremni provesti pola dana ne jedući meso, a drugi je rekao da ne očekuje da vegani plaćaju drugima za mesni obrok ništa više nego bi očekivao da muslimani kupuju drugima alkohol.

Drugi komentatori ne slažu se s Kathynom odlukom, te tvrde da bi od veganskog obroka ostali gladni. Jedna osoba predložila je da mladenka sama pojede veganski obrok, a da drugima posluži mesni obrok. Što vi mislite o tome, biste li bili spremni zbog gostiju kupiti meso iako ste vegan?

1 KOMENTAR

  1. Mladenka je po mom misljenju u pravu, plus nenamjerno je ovime selektirala osobe vrijedne poziva na svoj specijalni dan. Pola dana bez mesa, covjece 🙂 Sto je najbolje, to bi sigurno bili vrsni specijaliteti, zdrava hrana, novo iskustvo… Odlicna usporedba s religijskim odredbama, pogotovo ako je mladenka eticki vegan. Nevjerojatno bezobrazan potez od gostiju, krajnji disrespekt 🙁

Ostavi odgovor