SHARE

Američki glazbenik i producent Moby, poznat po hitovima “Why Does my Hearth Feel So Bad“, “Lift Me Up”, “In This World”, i mnogim drugima, prije nekoliko mjeseci je otvorio veganski restoran U Los Angelesu. Mobyjev veganski restoran već je veoma popularan i dobio je niz dobrih recenzija.

Mnoge će oduševiti činjenica što Moby planira sav profit od svog restorana, zvanog Little Pine, podijeliti udrugama za zaštitu životinja.

Mobyjev veganski restoran
Restoran Little Pine (Foto: Facebook)

Predstavnici Little Pinea su to objavili prije nekoliko dana, uz naznaku da je sam Moby naložio da se svaki cent profita uloži u boljitak životinja. Citiramo Mobyjevu izjavu:

“Otvaranje Little Pinea nikad nije bilo osmišljeno kao klasičan poduzetnički pothvat. Želim da on pozitivno predstavlja veganstvo, i također želim podržati udruge za zaštitu životinja, koje rade toliko sjajan posao.”

Mobyevi milijuni u banci su zasigurno olakšali ovakav potez, ali svejedno mu je ideja za svaku pohvalu. Mobyjev veganski restoran logičan je nastavak njegovog dugogodišnjeg veganstva i aktivizma.

Mobyjev veganski restoran
Hrana izgleda izvrsno (Foto: Facebook)

Moby je već dugo poznat po suosjećajnom, i prijateljskom stavu. Kad je otvarao restoran, pozvao je stanovnike kvarta Rowena Avenue, i osobno im obećao da Little Pine neće raditi do kasno u noć, niti dizati buku.

Neke od udruga kojima donira su: The Humane Society, Farm Sanctuary, Sea Shepard, PETA, Animal Legal Defense Fund, i mnoge druge. Otiđete li slučajno u Los Angeles, svratite do Little Pinea; tamo ćete biti sigurni da jedete etično.

(izvor: la.Eater.com)

1 KOMENTAR

Ostavi odgovor