SHARE

Jennifer Lopez je u 2016. godinu krenula izvrsno, zahvaljujući veganskoj dijeti koja joj je pomogla da skine 4 i pol kilograma. Lopez trenutno izgleda vitko i seksi, i to je podijelila s fanovima na Instagramu.

Jennifer će se uskoro preseliti u Las Vegas na dvije godine, i u tom periodu se očekuje da će održati preko 40 koncerata u gradu. Vrlo je uzbuđena zbog novog razdoblja u svojem životu:

“Pripremala sam se za ovo cijeli život”, rekla je Lopez. “Dosad nisam imala priliku održati tako značajne koncerte. Jako sam uzbuđena zbog toga.”

JLo je rigorozno trenirala za nadolazeće koncerte, a držala se uglavnom biljne prehrane.

U 47. godini svojeg života, Lopez je u najboljoj formi života, nakon što se prebacila na vegansku dijetu, izvještava Examiner. Njezina tjelovježba sastoji se od intenzivnih vježba za topljenje masti, koje joj je pripisala Tracy Anderson.

“Jennifer prati metodu Tracy Anderson, koja uključuje rad na mišićnoj strukturi, i sastoji se od devet do 13 različitih vježbi, koje se mijenjaju svakih 10 dana”, rekla je Anderson.

Andersonin režim kombinira plesne kardio vježbe visokog intenziteta, s manje intenzivnim treninzima snage (s utezima težine maksimalno 1 i pol kilogram).

Tracy, koja trenira i Gwyneth Paltrow, otkrila je svoje tajne mršavljenja u svojoj knjizi “Tracy Anderson’s 30-Day Method“.

Lopez više nije stopostotni vegan, ali drži se većinom veganske dijete, jer je ona motivira da jede više povrća.

“Čak i kad ste vegan 70 do 80 posto, to je puno bolje, jer se hranite povrćem, zelenilom, i raznim biljem”, rekla je Jennifer Lopez. “Tako ćete promijeniti život i zdravlje nabolje.”

Lopezin prijelazak na veganstvo bio je inspiriran 22-dnevnom dijetom koju je isprobala Beyonce u prosincu 2013. godine.

To 22-dnevno vegansko čišćenje osmislio je Beyoncein trener, kineziolog i psiholog Marco Borges, ujedno i tvorac 22 Days vegan protein bars, koje Beyonce i Jennifer obožavaju. Borges je također Lopezin nutricionist.

Dok su danas popularne dijete koje predlažu nizak unos ugljikohidrata (Paleo, Atkins, ketogena dijeta), Marco Borges kaže da je veganska dijeta s puno ugljikohidrata bolja za mršavljenje i opće zdravlje. Marco se zalaže za vegansku dijetu, bez ikakvog unosa životinjskih proizvoda.

Borges je svoj plan prehrane, i savjete za mršavljenje, također sročio u knjigu, naslovljenu “The 22-Day Revolution“. Kaže da je njegov veganski plan ishrane pomogao Beyonce da izgubi 30 kilograma nakon što je rodila kćer 2012. godine.

Beyonce, visoka 170 cm, tijekom trudnoće je težila nevjerojatnih 88 kg, a izgubila je čak 30 kilograma uz pomoć Marcove dijete, i tvrdi da svatko to može postići.

Prema Borgesu, veganska ili vegetarijanska prehrana potiče mršavljenje, i prirodno podiže razinu energije.

“Kod većine dijeta, primijeti se mršavljenje, ali odmah kad program završi, stara kilaža se krene vraćati”, primjećuje Borges. “Prateći moj (22-dnevni) program, smršavjet ćete, bolje ćete spavati, koža će vam biti čišća, imat ćete više energije, seksualnog nagona, i još puno toga.”

2 KOMENTARI

Ostavi odgovor