SHARE

Prenosimo poziv na tretman gongom pod zvjezdanim nebom koji će se održati na Jarunu 30.8. u 19:30 sati:

“.. za sve dušice otvorena srca i one koji će to postati..
.. još jedna gong priča, ovaj puta pod zvjezdanim nebom na Jarunu, na livadici kraj Solarnog pleksusa.

S veseljem vam najavljujemo još jedan grupni zvučni (gong) tretman koji će se održati na Jarunu, Otok hrvatske mladeži (livadica kraj Solarnog Plexusa), Zagreb, u nedjelju 30.08.2015,s početkom u 19:30 sati.

Pridružite nam se i vi u ovom ZVUČNOM PUTOVANJU –
GONG POD JARUNSKIM ZVJEZDANIM NEBOM

Svakako ponesite prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje), te bocu vode ili čaja… I naravno, otvoreno srce.

Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje…

Javite nam se mailom na kreativni.centar.luna@gmail.com ili telefonom: Zoran Malin 095 6392 035… Ili jednostavno dođite!

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko, pročišćava nas i približava sebi samima.

U zvučnoj kupki sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Kako je riječ o promotivnom događaju, preporučena je participacija donacijom od 40 kn.

Pridružite nam se na ovom zvučnom putovanju, poslušajte našu gong priču.

KAKO DO NAS:

image1

Evo i karte kako do mjesta gdje se održava kupka. Kad se uđe na Jarun na bilo koji ulaz od horvaćanske, skrene se lijevo. Veslačka staza ostaje sa desne strane i prati se cesta, prođu se svi kafići. Ako se ide pješačkom stazom kafići su s lijeva a malo jezero sa desne strane. Opet se dođe do veslačke staze koja je i dalje s desne strane. Ispred vas je nasip i vidi se Arena centar. Tu se skrene desno, obilazi se veslačka staza i krene se prema poluotoku. Veslačka staza je i dalje s desna, ali ste vi sada s druge strane veslačke staze. Puteljkom ili asfaltnom cestom doći ćete do mosta. Tu se mora ostaviti auto i nastaviti pješice. Mi smo 200-300 m udaljeni od tog mjesta. Solarni plexus i labirint je gdje su one stijene. Ako vam zaškripi, nazovite i mi ćemo doći po vas.
Još jedna možda korisna informacija. Ako na Jarun dolazite iz
Hrgovića i uđete na ulaz gdje je restoran Jarunski dvori ispred vas je veslačka staza, Solarni plexus je odmah sa suprotne strane veslačke staze, a da bi se do njega došlo morate pratiti ove upute.”

Ostavi odgovor