SHARE

Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, predstavila je javnosti svoj novouređeni prostor za prijem voća i povrća u Malom Lošinju. Skladišni prostor uređen je na način da svaki veleprodajni kupac može pogledati robu te je preuzeti na licu mjesta, čime je ponuda za hotele, restorane i ostale objekte na usluzi stanovništvu i gostima Cresa i Lošinja podignuta na višu razinu.

„Jadranka trgovina je u proteklom razdoblju posvetila znatnu pažnju nabavci najsvježijeg voća i povrća te smo ostvarili vrijedna partnerstva s najpoznatijim hrvatskim dobavljačima. Na taj način smo stanovnicima kvarnerskih otoka osigurali najkvalitetnije proizvode, a našim gostima zdraviji boravak uz uživanje u najboljem voću i povrću“, izjavio je Milutin Džebić, direktor tvrtke Jadranka trgovina.

Predstavnici Jadranka trgovine predstavili su gostima na otvaranju novouređenog skladišnog prostora voća i povrća dostignuća u nabavi najkvalitetnijih proizvoda. Gosti su imali i priliku kušati proizvode, koji su u konceptu nazvanom Zdravi doručak bili složeni i prezentirani u skladu s najnovijim gastronomskim i nutricionističkim trendovima.

Stanovnici i gosti Cresa i Lošinja od sada će svakodnevno biti opskrbljeni još svježijim i kvalitetnijim voćem i povrćem, koje se svakodnevno dostavlja do marketa i ostalih kupaca kamionima Jadranka trgovine iz novouređenog skladišnog centra.

Jadranka trgovina posluje u sklopu Jadranka grupe – najveće hotelijersko-turističke tvrtke na Kvarneru. Orijentirana je na opskrbu lokalnog stanovništva i turista na otocima Lošinju i Cresu. Uz opskrbljivanje hotela, kampova i samostojećih ugostiteljskih objekata, Jadranka trgovina ponosi se brigom o lokalnom stanovništvu. Dokaz tomu su prodavaonice otvorene tijekom cijele godine koje pružaju stalnu opskrbu građanima Malog Lošinja, manjih mjesta na otoku Lošinju, te stanovnicima otoka Suska. Osim toga, Jadranka trgovina zapošljava 180 djelatnika, mahom lokalnog stanovništva, dok se za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih naraste i do 320.

Ostavi odgovor