SHARE

Linija proizvoda za kupanje, tuširanje i njegu tijela, Adria spa, sastoji se od više pažljivo odabranih kombinacija biljaka, mirisa, eteričnih ulja inspiriranih jadranskom obalom.

U proizvodnji se maksimalno koriste sastojci prirodnog podrijetla, a kao rezultat nastale su kombinacije lavanda&maslina, limun&smilje, limunska trava&naranča te najnovija kombinacija ruža&smokva. „Ruža se oduvijek smatrala simbolom ljubavi i ljepote“, kažu nam iz Adria Spa. Jedan od najčešćih cvjetnih simbola u umjetnosti upravo je cvijet ruže, a njena
primjena u kozmetici i medicini seže sve do antičkih vremena.
„Latice ruža bile su sastavni dio opuštajućih mirisnih kupki, tonika za lice a koristile su se i u pripremi raznih slatkih delicija. Očaravajućeg mirisa i sposobnosti da osvježe kožu, ove elegantne ljepotice neprocjenjive su u njezi suhe i osjetljive kože. Zahvaljujući hidratantnim svojstvima i umirujućem djelovanju vraćaju koži nježnost i mekoću“.

Sočan i ukusan plod smokve (Ficus carica L.) također je od davnina vrlo cijenjen. „Osim zbog iznimnih nutritivnih svojstava, plod smokve dragocjen je i kao izvor spojeva koji njeguju i obnavljaju kožu. Zbog svog antioksidativnog djelovanja ekstrakt
smokve izvrsno je sredstvo za pomoć koži u održavanju svježine i elastičnosti. Kombinacija vitamina A, E, K i minerala poput kalija, kalcija, magnezija i fosfora sadržana u ovom slasnom voću vraća koži mekoću i prirodnu ljepotu. Povoljno djelovanje vitamina B skupine i vitamina C odražava se u zdravijem izgledu i
poboljšanom tonusu kože“, poručuju nam iz Adria Spa.

Ruža&smokva nova je pažljivo odabrana kombinacija čiji je rezultat baršunasto glatka koža uz mirisnu eleganciju ruže, a namijenjena je suhoj i osjetljivoj koži. Mi smo isprobali maslac za tijelo za shea maslacem i prirodnim biljnim uljima koji
osiguravaju vlagu isušenoj koži, dok obnavljajuće djelovanje ekstrakta smokve upotpunjeno mirisom ruže vraća koži svježinu.
Krema za ruke ruža&smokva intenzivno obnavlja oštećene ruke bogatim uljima badema, jojobe i makadamije, a njegujući učinak ovih ulja umiruje kožu ostavljajući je baršunasto glatkom.
U svim linijama nalazi se gel za tuširanje, piling za tijelo, losion za tijelo, maslac za tijelo, krema za ruke, sol za kupanje te široka ponuda poklon paketa.

Osim navedenog u Adria spa brandu nalazi se široka ponuda 100 posto prirodnih hladno prešanih ulja za njegu kože, kose te čista eterična ulja. Adria Spa jedan od je brendova Biofarma.

Ostavi odgovor