SHARE

Danny Trejo, zvijezda filmova kao što su “Machete ubija”, “Planet terora” i “Od sumraka do zore”, progovorio je ovih dana u LA Timesu o svom restoranu Trejo’s Tacos.

Restoran u Los Angelesu nudi, među ostalim, tacose punjene tofuom sa crnim paprom uz dodatak serrano feferona ili tacose punjene prženim avokadom i zapečenim crnim grahom, među ostalim veganskim opcijama koje ima na jelovniku.

“Željeli smo uključiti sve. Stoga imamo sjajan veganski jelovnik i jelovnik bez glutena”. kaže Trejo. Organski kelj, kvinoja i smeđa riža standardni su sastojci na jelovniku, a sva hrana koja ostane na kraju dana donira se beskućnicima – ništa ne ostaje za sutra.

Trejo u svom restoranu (Foto: FB)
Trejo u svom restoranu (Foto: FB)

Na logotipu restorana je prepoznatljivo Trejovo lice, iako je on htio da to bude krvava ruka koja drži mačetu, ali su ga prijatelji odgovorili.

Trejo je inače prije glumačke karijere bio kriminalac koji je odslužio kaznu u zloglasnom zatvoru San Quentin. Po izlasku iz zatvora, gdje je naučio boksati, je radio kao statist u filmovima, jer nije mogao pronaći drugi posao. Pročulo se da je dobar boksač, pa ga je glumac Eric Roberts unajmio da ga podučava. Uskoro mu se ukazala prilika za prve manje uloge i vrlo brzo se proslavio glumeći nemilosrdne ubojice.

2 KOMENTARI

Ostavi odgovor