Site icon Fresh.hr

Makronovin seminar na Hvaru za prikupljanje energije prije zime

(Flickr / flickr.com/photos/sitomon/)

Makronova poziva na svoj novi seminar, koji će se održati na Hvaru. Evo što kažu:

“Još stignete pošteno se odmoriti, pripremiti zalihe energije za hladniji dio godine i podići razinu svoje vitalnosti na seminaru Makrobiotikom do vitalnosti koji se održava na Hvaru od 3. do 10. listopada 2015.

Dugogodišnje iskustvo ovog seminara dokazuje da u roku od samo sedam dana možemo optimizirati svoje vitalne kapacitete mjerljive različitim faktorima – poboljšanom krvnom slikom, većom fizičkom fleksibilnošću, unaprijeđenom ph ravnotežom u organizmu, poboljšanim respiratornim funkcijama i vedrijim raspoloženjem tijekom i još dugooo nakon ovog seminara.

Što se krije iza postizanja vitalnosti?

1. Prirodna i cjelovita prehrana: Tri puta dnevno uživat ćete u cjelovitim jelima prirodne kuhinje koja ćemo prilagoditi vašim potrebama, a uz naše učitelje kuhanja educirati se o pripremi makrobiotičkih obroka na radionicama kuhanja.

2. Komunikacija: Spoznat ćete cijeli ocean znanja, korisnih vještina i uvida kroz predavanja i razgovore sa Zlatkom Pejićem (disanje, refleksoterapija, prirodna prehrana i sl.), a  glasno se smijati i probuditi svoju kreativnost na radionicama Tamare Dabić.

3. Tretmani za podršku organizma: Shiatsu tretmani, đumbiroterapija i klasična masaža olakšat će vam napetosti i blokade te vas energizirati (a čak 2 tretmana uključena su u cijenu seminara :)).

4. Vježbe za vitalnost: Tijelo ćete razgibati i energizirati Chi Gong i Do-In vježbama, a prodisat ćete svakom svojom stanicom.

U svoje slobodno vrijeme moći ćete uživati u idili najsunčanijeg otoka Hvara.”

Više na stranicama Makronove.

Exit mobile version